O nama

Tko smo mi?

Lucerna nekretnine je agencija osnovana 2007. godine, a nalazi se u svojoj poslovnici u Varaždinu, Pavlinska 5. Agencija djeluje na području Varaždinske, Međimurske, Zagrebačke i ostalih županija, na području mora i otoka, a i šire.

Naše djelatnost obuhvaćaju posredovanje u kupoprodaji nekretnina, kao i posredovanje u iznajmljivanju i unajmljivanju stambenih i poslovnih prostora.

LUCERNA NEKRETNINE SU ČLAN HGK - Potpisnik pravila poslovanja posrednika u prometu nekretnina
LUCERNA NEKRETNINE su upisane u Registar posrednika u prometu nekretnina, koji se vodi u Hrvatskoj gospodarskoj komori pod registarskim brojem 14/2010.

Lucija Novoselec upisana je u Imenik agenata posredovanja u prometu nekretnina pod registarskim brojem 384/2009.
Potpisnik smo KODEKSA ETIKE u poslovanju posrednika u prometu nekretnina pri HGK pod brojem 333/2017.
Agencija Lucerna nekretnine prihvatila je PRAVILA POSLOVANJA POSREDNIKA U PROMETU NEKRETNINAMA, te je osigurana kod osiguravajućeg društva JADRANSKO d.d. od odgovornosti posrednika u prometu nekretnina u slučaju eventualne štete nanijete klijentu.

Pridržavajući se ugovornih obveza kao agencija u prometu nekretnina omogućujemo Vam:
  • pronalazak i dovođenje u vezu kupca i prodavatelja radi zaključivanja posredovanog posla
  • dajemo mišljenje o tržišnoj vrijednosti nekretnine
  • upozoravamo na nedostatke nekretnine
  • obavljamo uvid i kontrolu isprava nekretnine kojima se dokazuje vlasništvo
  • upoznajemo kupca i prodavatelja sa svim zakonskim, poreznim, i drugim obvezama koje proizlaze iz pravnog posla glede nekretnine
  • prezentiramo nekretninu na tržištu, oglašavamo je na odgovarajući način, omogućavamo pregled nekretnina, te pritom čuvamo osobne podatke klijenata kao poslovnu tajnu
Agencija svojom stručnošću i bogatim iskustvom jamči svim klijentima sigurnost u procesu kupoprodaje nekretnina.

Osim samog posredovanja, u cilju da se klijentu pruži kompletna usluga, svaki se pojedinac prati počevši od prvog kontakta, tijekom prezentacije same nekretnine, do trenutka stjecanja vlasništva predmetne nekretnine.

Agencija Lucerna nekretnine uz osnovnu djelatnost posredovanja omogućava svojim klijentima bržu i lakšu realizaciju kredita kod pojedinih banaka, procjenu tržišne vrijednosti nekretnina, u suradnji sa ovlaštenim procjeniteljima, te obavljanje svih pravnih poslova počevši od provjere vlasničke dokumentacije, izrade svih pravnih akata (izrada predugovora, ugovora, aneksa, tabularne isprave, prijedloga za predbilježbu i uknjižbu prava vlasništva) u suradnji sa ovlaštenim odvjetničkim uredima.

U svojoj bazi podataka nudimo velik broj nekretnina počevši od stanova, kuća, vikendica, poslovnih prostora, apartmana, zemljišta pa do onih luxuznijih - vile, hoteli, restorani itd...

Stoga budite i vi jedan od naših zadovoljnih klijenata i ukažite nam priliku te nam se obratite s povjerenjem jer Vaše zadovoljstvo i preporuka naš je CILJ!

Osnovni podaci:

Naziv:LUCERNA NEKRETNINE, obrt za posredovanje u prometu nekretnina, vl. Lucija Novoselec, Varaždin, Pavlinska 5
Sjedište:Pavlinska 5, Varaždin 42000
MBO: 92366341, Varaždin
OIB:96023873451
Transakcijski računi i nazivi banaka:HR6923400091160201631 PBZ D.D.